6.9.2015 Rulandské šedé – 30 kg – 21° ČNM
19.9.2015 Müller Thurghau – 40 kg – 22° ČNM
30.9.2015 Neuburgské a Veltlínské zelené – 50 kg – 24° ČNM
4.10.2015 André – 220 kg – 22° ČNM
7.10.2015 Zweigeltrebe – 160 kg – 22° ČNM
11.10.2015 Frankovka – 160 kg – 23° ČNM
Všechny hrozny ve výborném zdravotním stavu
Rulandské šedé vypito ve stadiu burčáku
Müllerka půlka v burčáku, zbytek chytl divné tóny, lehce spraveno bentonitem ale pořád nedobré
Neuburg zatím stále neprokvasil
Část André vylisována na klaret, také ještě nedokvašeno
Všechno modré již dokvašeno a uloženo ve zracích nádobách (sud 100 l (Zweigel + André), nerezový tank 100 l (Frankovka) a demižony 50 l (André)